Sunday, 18 December 2011

I just came here to say hello !

16 December 2011
   
Assalamualaikum and hello ! :D

Just go straight to the point, malas nak bermukadimah panjang2 sebab saya bukan seorangg pujangga yang hebat,malah mungkin saya juga bukan seorang penulis berbakat mahupun menjadi seorang novalis tersohor. Oh  maynnn !Saya hanya insan biasa yang hanya mahu berkongsi kisah dengan kau orang semua.  Cewah, ayat kata tak mahu bermukadimah panjang2 ini dah out of topic terus, haha !

Okay okay, bila dah bermulanya cuti panjang ni kan, macam2 perangkaan yang di atur bagi memenuhkan aktiviti2 berseronok-ronok,macam-macam benda dalam otak ni ligat berfikir nak ke situ nak ke sini bersama rakan2, family de amor mahupun ehemehem. Tapi tulah, orang kata bila dah rancang kawkaw punya at last mesti rancangan tu tak jadi,terus patah semangat seperti lagu patah seribu nyanyian shila amzah! miahaha.But last Friday 16 Dis 2011 (lambat betul nak update,kata itu hari nak update tetiap hari,huhu) my girl friends datang rumah. Yeah, they're coming for a reason. Diorang datang sebab nak siapkan kerja yang sepatutnya lama siap tapi tak siap2 jugak hari tu, haha. Biasala, bila dah jumpa,bukan buat kerja, sembang yang melebihi segalanya. At the end, we planned to go to picnic! Last minute punya plan ! Hihi.Konon sebelum habis exam dulu,rancang nak pergi satu kelas tapi last2 tinggal 2-3 kerat aje yang join. Tapi takpelah, we still can have fun:D
Dan yang jdi tukang driver kita jugak khenn, tapi takpe jugak sebab saya suka, hikhik:D

Orite,mesti bosan kan ! Jom layan gambar sampai muntah ! ohyeah! Tango Tango!

Kenkawan yang sentiasa menenami termasuk budak kicik yang shebok nak join is my niece:D
                     


Bekalan yang di bawa,itu je yang mampu. 
Gambar a bit blur sebab lens dah kena tempias hujan, gagah piknik di bawah rintik2 hujan. huhu:D




Juga di temani sekawan angry birds* opss, bukan bukan sekawan burung gagak di Pantai Bersih yang tak berapa nak bersih.


                                     

Her name is Nur Cinta Emili, dia kesayangan mashu yang mithali lagi omey. ehem. :D

Akhirnya hujan turun dengan lebat menyebabkan kami mencari tempat teduhan, haha.
akibat terlampau eksaited yang tah pape menyebabkan kasut pun putus, padan muka *


feeling ombak rindu, moleh gituwww? miahaha.

Itu sahaja yang boleh dicoretkan setakat ni.mehehe.Okay, last minute plan ni memang best actually, apa yang kita tak sangka itu yang kita dapat. Harap2 lepas ni boleh lah hangout ramai2 pulak ,  I missed our moments together, I missed Usm so much. huhu. tacing jap.(lap hingus dengan pashmina)

Sekian sahaja di sini.
till then.

Twit2,sebelum lupa, actually kan, kita nak tanya, kita kan baru je berkecimpung dalam arena blogging ni kan,ewaaaahh,poyo nak mampussss!eheks,blog kita pon kosong takda daya penarik.So kita tak tahu lah macam mana nak buat shoutbox,naikkan tarfik yang segala bagai tuh,buat nuffnag tu,kita tak tahu,ta tahukkk,:((( da tanya encik google tapi sepatah hareeem pon ta paham. agak2 kau orang semua boleh tunjuk ajar tak? Moleh lew,moleh leww,ahakss!Oh please. Saya budak baru belajar, salah silap tolong ajarkan, tehehe. :D

Salam <3

3 comments:

  1. selamat datang ke dunia blogger dik :D

    ReplyDelete
  2. utk cntikkn blog bleh ikut tuto kak lyssa..lyssa secret>search google ye..

    ReplyDelete