Sunday, 17 June 2012

Friday Activity! :D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera wahai bloggers sekalian :D

 Hai, apa khabar, how's your weekend? is it going smoothly? hope you guys enjoy your day !Cheers:)  btw, tetiba rasa mcm ter-rajin pulak nak update blog even langsung takda idea nak tulis apa. Haissh, nampak benor otak ni dah berkarat . tenenene. Ni nak cerita ni? Ada sesapa sudi baca? Takda pon takpe. Mmg buat blog untuk syok sendiri pon kan. Haha.

Ok, here we go. Hari jumaat hari tu, tempat aku ada buat trip. yeah, budak2 punya trip. Trip pergi Zoo Taiping  melawat kawan2 haiwan di sana, haha. Seriously, dah lama tak pergi sana since last  4-5 years ago kot. So ni kira peluang keemasan lah kan nak jejak kaki pergi sana balik. Semua ditanggung bersih oleh pihak tadika. Thank you so much! Love you Supergood! hehe . Ni kira second time la nak jaga budak2 pergi trip. Before this pernah jugak,waktu kerja dengan tadika sebelum ni tapi just pergi balai bomba berdekatan je. Budak2 pon tak ramai, but this time a bit different . Jumlahnya agak banyak sebab semua cawangan tempat aku kerja pergi, lebih kurang 6/7 cawangan jugak lah so banyangkan lah betapa ramainya budak2 dan betapa bnyknya kerenah yang kena layan, huhu. Agak cuak la sebab nak kena handle bebudak ni baik2 !Handle witth care bak kata omputih, haha. Anak orang tu weh ! Tanggungjawab besar nak jaga bebudak tu semua. But alhamdulilah, tiada kemalangan jiwa dan raga di laporkan sepanjang berada di sana,hihi.Eventhough a bit tired but everything turns out great! Bebudak pun tersenyum lebar menandakan mereka seronok dengan trip ni.

Ok,malas la nak taip panjang2, ayuh,kita saksikan gambar2 yang akan dipaparkan sebentar lagi. Scroll jangan tak scroll :D

Tadaaaaa !





before go, get ready to snap a photo! 1,2,3 cheers :D

Dalam bus pon jadi lah kan? haha.:)
sweet memories :)
Kids :)
see,comel kan ?gerammmmmm .


sefamili cimpanzi sibuk mencari kutu. hakhak:D
Buaya Tembaga menakutkan namun Buaya Darat lebih menakutkan. *nmpk permainan dia? haha
Seladang beraski tidak sopan,org ambik gambar dia tunjuk funggung pulak -.-
yeah,can see how excited they are!
sebenarnya para teacher yg lebih excited ,so comelzz..erkk.yeke?
dah nak balik, take a lunch 1st,berkelah di bawah  pokok.:D


hihi, itu sahaja gambar yang mampu diuploadkan sebab malas nak resize bagai, nampaknya malasku makin bertambah hari demi hari. huahuahua. Apa2pun trip ini memerikan seribu satu kenangan buat semua. yeah.Tapi rasanya cukuplah sekali sebab penat wooooihh. kuikuikui.

p/s: kali ini 'aku' digunakan sebagai kata ganti nama diri  pertama . Takperlu skema sangat kan? hahaha. kbai.

till then,
salam :)









No comments:

Post a Comment